Godišnja skupština udruge “LISINA AVANTURA-MATULJI”

AKTIVNOSTI UDRUGE

Dana 14.12.2019. sa početkom u 13,00 sati počela je u planinarskom domu Lisina , godišnja Skupština udruge Lisina Avantura-Matulji.Osim članova udruge, skupštini su prisustvovali i uzvanici a među njima i: načelnik Općine Matulji gdin. Mario Ćiković , donačelnik gdin. Bruno Frlan i član Općinskog vijeća gdin. Slobodan Juračić te ostali gosti.

Predsjednik udruge Željko Čanađija pozdravio je sve prisutne, i otvorio sjednicu godišnje skupštine. Prezentirani  su rezultati rada udruge ostvareni u 2019.god. , financijsko izvješće kao i plan rada udruge za 2020.god.

Prisutnima su se obratili i uzvanici , kao i gosti , s osvrtom na dosadašnji rad , komentar na plan rada za 2020.godinu , te zaželjeli su nam puno sreće u radu u slijedećoj godini. Ponosni smo na pohvale za naš rad koje smo dobili u ovim izlaganjima .

Nakon službenog dijela nastavilo se sa domjenkom, s posebnim zadovoljstvom , jer je to unijelo živost u devastirani planinarski dom u Lisini , s namjerom da upravo ta unesena energija bude poticaj za daljnju revitalizaciju Zaštićenog krajobraza Lisina i samog planinarskog doma.