ODRŽANA KOMEMORACIJA ZA DEANA FRLANA

Matulji – U matuljskoj općinskoj vijećnici danas je održana komemoracija za nedavno preminulog dugogodišnjeg općinskog vijećnika Deana Frlana koji je nakon teške bolesti preminuo u 59. godini života.

Komemoraciju koju je organizirao matuljski SDP čiji je Frlan bio dugogodišnji član, okupila je uz familiju i brojne uzvanike i prijatelje koji su došli odati počast i još jednom reći hvala za sve što je Frlan učinio u svojoj političkoj i profesionalnoj karijeri.

Od Frlana su se biranim riječima oprostili Slobodan Juračić, predsjednik općinskog vijeća, Vladan Mekterović, predsjednik OO SDP-a Matulji, Viktor Peršić, ravnatelj ustanove Thalassotherapia Opatija te kćer Sabina Frlan Vujović.

– Ti i ja smo više od dvajset let bili na čelu ekipe ovega našega matujskega SDP-a i va to vreme smo odelali izbori i izbori. Ponosno moren reć da smo na seh pu Matuj bili uspješni. Znaš malo si zeznul stvar, aš kad smo pred leto i pol odlučili da ćemo malo mlajen pustit da se stave na čelo, rekli smo da ćemo još jeno 20-30 let mi dva, ko oni dva stari va Mapete z nekega balkona, njurgat ma i pomoć njin ako rabi z iskustvon i znanjen. No ti si sada šal na malo previsok balkon. Znan da ćeš najviše falit Marine, Sabine i Mihaelu, ali falit ćeš i nan. Na saken sastanke i skupe ćemo gledat kade si i kad ćeš prit, poručio je Slobodan Juračić.

office@lisina-avantura-matulji.hr