POSJETA PRIJATELJA RENĐERA IZ ŠPANJOLSKE

Nema boljeg načina za zaključiti ovako uspješnu godinu nego na način dostojan naše udruge, a to je da ugostimo kolegu renđera i njegovu obitelj na proputovanju kroz Hrvatsku.

Dugogodišnji istaknuti član španjolskih renđera, gospodin i prijatelj Borja Diaz posjetio nas je30. ovog mjeseca.

Upoznali smo se na posljednjem kongresu renđera Europe u Tirani, Albanija u listopadu mjesecu. Od prvog trenutka Borja je u maniri pravog renđera pružio ruku prijateljstva i pokazao spremnost na suradnju. Od tada pa do danas u više navrata komunicirali smo putem emaila i društvenih mreža na različite teme.

Svoje dugogodišnje iskustvo u radu pokazao je i zadnjim provedenim webinarom, tečajem na internetu, pred dva tjedna i to na temu upotrebe dronova u radu renđera. Na navedenom webinaru su on i kolega iz Švedske gospodin Adam Turner upoznali renđere iz svih krajeva svijeta o dobrobitima uporabe dronova u radu renđera. Naravno, pozitivna je činjenica koja govori kako naša udruga već posjeduje dron koji koristimo u radu.

U nekoliko sati druženja, unatoč lošem vremenu, Borja i njegova obitelj obišli su Lisinu i u vrlo sadržajnom razgovoru vidjeli moguće puteve daljnje suradnje.

Možemo zaključiti kako je ovo samo prva posjeta Borje našoj Lisini. I zato Borja hvala na posjeti i do skorog viđenja.

office@lisina-avantura-matulji.hr